Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Din lokale dronepilot    

Overflyvning

Overflyvninger

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en overflyvning kan indebære. AhpFly har udført overflyvninger på marker, åer, skove og langs kystlinjer, hvor der har været behov for at få et strategisk overblik over området i en arbejdsmæssig eller videnskabelig sammenhæng. Teknologien har gjort det hurtigere og billigere end nogensinde før at få overblik over selv meget store områder, som nemt vil kunne tage tre gange så lang tid at gennemgå fra jorden.

Hvordan fungerer en typisk overflyvning?

Når vi har gennemgået opgaven, jeres ønsker og idéer, planlægger AhpFly selve overflyvningsområdet. Området vil ikke blive spærret af, men skiltning og advarselstape vil derimod blive opsat i det nærliggende område. Dronen flyves over det udvalgte område i den valgte højde og fart, der kræves i forbindelse med de ønskede optagelser.

AhpFly tilbyder overflyvninger af:

  • Marker
  • Skove
  • kystlinje
  • veje & jernbaner
  • åløb
  • m.m.

Live map integration

Du har også mulighed for at få integreret et live map under hele flyvningen, hvilket giver dig den største nøjagtighed til at finde frem til et pågældende problem, du ønsker at lokalisere og se nærmere på.

Vejrets indflydelse og sikkerhedstjek

Vi vurderer og måler altid en lang række parametre, inden en droneflyvning foretages på et pågældende område. Den vigtigste forudsætning for sikker dronefotografering er blandt andet flyveforholdene. Er vejret usikkert, regnfuldt og blæsende er det nødvendigt at udsætte droneflyvningen til en anden mulig inspektionsdag. Vinden må ikke overstige 10 m/s.

Vi anser med andre ord sikkerheden for personer på det fotograferede område for altafgørende, før en flyvning kan foretages.

Efter Overflyvning

  • AhpFly gennemgår det optagede materiale. Alt efter hvad der er blevet aftalt på forhånd, sammenfattes Overflyvningen i en rapport.
  • Komplet billed- og videomateriale udleveres til download (AhpFly tilbyder op til 4K videokvalitet, som kan konverteres til en mindre størrelse på 720p eller 1080p før udlevering)

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud