Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Din lokale dronepilot    

Inspektion

Inspektion

Med droneinspektion på ejendomme er det muligt at få et indblik i de tekniske installationer og eventuelle tagkonstruktioner, så det hurtigt kan vurderes, om en eventuel reparation eller renovering er nødvendigt på bygningen.

Lokalisér problemet, inden det bliver større

Ved nybyggeri eller bygninger af ældre dato kan det være svært at få et overblik over eventuelle fejl og mangler, når man ser det hele fra jorden. Med live droneoptagelser kan du sammen med dronepiloten følge med i, hvor eventuelle fejl og problemer er opstået i byggeriet og endvidere bruge det som et almindeligt kvalitetstjek.

AhpFly tilbyder grundig inspektion af:

 • tagflader, tagkonstruktioner og karnapper
 • facader og skorstene
 • tagrender
 • nybyggeri
 • byggegrunde
 • byggepladsplanlægning

Endvidere tilbyder vi før- og efter billeder af renoveringer og nybyggeri, så virksomheden, byggeherrer og eventuelle ingeniører kan få et præcist overblik over potentielle ændringer og løsninger fremover. AhpFly’s private dronepilot sørger altid for at tage udgangspunkt i jeres specifikke behov og ønsker til droneinspektionen.

Sådan forberedes en droneflyvning

For at sikre en veludført droneinspektion af den ønskede bygning eller ejendom går vi højt op i at planlægge forløbet forinden.

AhpFly sørger inden fotograferingen for, at;

 • alle tilladelser i området er blevet indhentet samt at eventuelle myndigheder er underrettet
 • varsle personer og ejendomsejere i området, hvor der skal tages billeder
 • foretage en vurdering af vejrforhold og udstyrstilstand på flyvedagen

Droneinspektion kan altid betale sig

Ved at inspicere et område oppefra med droneoptagelser slipper I for at anlægge lift og stilladser for at få overblik over eventuelle problemer med tag, konstruktion og lignende. Derfor kan det i den grad betale sig at udnytte den teknologiske udvikling i form af droner, når der ønskes et grundigt ejendomsoverblik oppefra uden store økonomiske omkostninger.

AhpFly skræddersyer opgaven efter jeres ønsker og behov og leverer ligeledes billeder og video i højeste kvalitet – både tæt på og med afstand - af ejendommen.

Stort fokus på sikkerhed

AhpFly vurderer altid, om vind og vejr tillader droneflyvningen på den pågældende dag. Heraf tjekkes eksempelvis dagens vindtilstand, da denne ikke må overstige 10 m/s. Er vejret usikkert, regnfuldt og blæsende, kan det blive nødvendigt at udsætte droneflyvningen til den næst mulige dag.

Efter inspektionen

 • AhpFly gennemgår det optagede materiale. Alt efter hvad der er blevet aftalt på forhånd, sammenfattes inspektionen i en rapport.
 • Komplet billed- og videomateriale udleveres til download (AhpFly tilbyder op til 4K videokvalitet, som kan konverteres til en mindre størrelse på 720p eller 1080p før udlevering)

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud