Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Din lokale dronepilot    

dr

Droneoptagelser

At gennemføre kvalitetsbevidste droneoptagelser fra luften er en kernekompetence hos AhpFly. Vi leverer blandt andet gennemførte præsentationsfilm af områder for virksomheder og privatpersoner, der ønsker at give deres kunder et dybere indblik i konceptet eller firmaets identitet.

Med droneoptagelser er det muligt at sammensætte en video, der eksempelvis kan integreres i en større præsentationsfilm eller på hjemmesidens header-felt. En kort film, der viser firmaets bygning og faciliteter udefra skaber troværdighed for modtageren og er derfor i sidste ende salgsfremmende.

Vi redigerer og behandler også videoer i post-produktion efter ønske og tilpasser altid vores arbejde til dine unikke behov.

Droneoptagelser kan med andre ord:

  • give et grundigt overblik over et område – uafhængigt af størrelse
  • indgå i markedsføringen som reklamationsfilm eller præsentation af et byggeprojekt
  • vise et område, en ejendom eller virksomhed i et nyt lys fra nye perspektiver

Sådan planlægges en droneoptagelse

Droneoptagelser kan være komplicerede at udføre. Der kræves blandt andet udbredt forberedelse og planlægning, så flyvningen tager hensyn til områdets specifikke lovgivning og regler.

Hvis vejret ikke er optimalt til flyvning, kan det være nødvendigt at udsætte droneoptagelserne til en anden mulig optagelsesdag. Såfremt der er kraftig vind på den pågældende dag, kan dette også forhindre flyvningen. Vinden må ikke gå over de 10 m/s. Der er med andre ord en række forhold, der skal tages højde for, før droneoptagelserne kan påbegyndes.

AhpFly sørger inden optagelsen for, at;

  • alle tilladelser i området er blevet indhentet, samt at eventuelle myndigheder er underrette
  • varsle personer og ejendomsejere i området, hvor der skal tages billeder
  • foretage en vurdering af vejrforhold og udstyrstilstand på flyvedagen

Hvordan foregår en droneoptagelse?

Så snart opgaven og eventuelle ønsker er blevet fastsat, planlægger AhpFly selve flyvningsområdet. Området vil ikke blive spærret af, men skilte og advarselstape vil derimod blive opsat i det nærliggende område. Dronen flyves over det udvalgte område i den valgte højde og fart, der kræves i forbindelse med de ønskede droneoptagelser.

Eventuelle medhjælpere til droneoptagelserne vil få rådgivning og blive informeret om landingsproceduren. Det er medarbejdernes opgave at informere personer på området om, der bliver optaget.

Levering

Levering kan ske på 2 måder; over Icloud eller via en harddisk. Ved længere optagelser, der fylder meget, anbefaler vi dog, at levering sker over en ekstern harddisk. Du har selv mulighed for at vælge kvaliteten af videooptagelserne. AhpFly leverer alt op til 4K. Alt efter om du skal bruge videooptagelserne til Ads på de sociale medier som Facebook og Instagram eller som en del af en større produktion, har du med andre ord selv mulighed for at vælge den kvalitet, der passer til dit specifikke projekt. Kontakt os gerne for at få vejledning om videokvalitet.

Kvalitetssikring

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, er du ikke forpligtet til at købe optagelserne. Vær dog opmærksom på, at AhpFly beholder optagelserne og rettighederne til disse, såfremt der ikke betales.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud