Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Din lokale dronepilot    

Anders H. Petersen

Anders Horsholm

Certificeret dronepilot & ejer

Etableringen af AhpFly er et resultat af min store passion for droner, teknologi og fotografering, og jeg sætter derfor en stor ære i at levere resultater udover det sædvanlige.

Jeg fik mit certifikat som dronepilot i 2018 fra Trafik og Byggestyrelsen, og siden er det gået stærkt med arbejde og opgaver.

Heraf har jeg blandt leveret dronefotos, optagelser og inspektioner for Huskompagniet A/S, Halsnæs Kommune og Topsil A/S, ligesom jeg også har arbejdet for en lang række private boligejere.

Mit ultimative mål er at udbrede AhpFly's koncept til så mange som muligt, så alle kan få gavn af de muligheder, droneteknologien bidrager med.

Kunderne siger
Topsil GlobalWafers
"Vi fik lavet en kort præsentations video over fabrikken og området. vi kan kun anbefale AhpFly som har været meget effektiv og professionel under hele forløbet"
Viking auto sport

  "Viking AutoSport siger tusinde tak for godt og kompetent samarbejde 👍🏁"
Halsnæs Forsyning
Halsnæs Forsyning har brugt AhpFly til drone- film & foto. Der er en professionel tilgang til flyvningerne, som altid er velplanlagte. Slutresultatet er rigtig flot, og kan anbefales.

Godkendt

Godkendt

Jeg er certificeret hos Trafik- og Byggestyrelsen, hvilket betyder at jeg overholder luftfartsstyrelses love og regler om flyvning med droner.

Læs mere her

Pris

Pris

Priser varierer fra opgave til opgave.

Se priser

Her kan du også lave en prisestimering for fremtidige opgaver
Sikkerhed

Sikkerhed

Udstyret tjekkes og serviceres altid før brug, vi opdaterer os altid på vejrsituationen inden en flyvning, og vi undersøger altid de nødvendige lokale tilladelser krævet ved en flyvning.