Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Anders H. Petersen
 

Anders Horsholm

Certificeret dronepilot & Adm. direktør

Jeg Startede AhpFly, da jeg har en kæmpe kærlighed for droner, teknologi og fotografeirng, og jeg gør en stor ære i at få glade og tilfredse kunder.

Jeg fik mit certifikat som dronepilot i 2018 fra Trafik og Byggestyrelsen, og siden er det gået stærkt med arbejde og opgaver.

Jeg kan bl.a. nævne Huskompagniet A/S, Halsnæs Kommune og Topsil A/S som tilfredse erhvervskunder, og jeg har også udført arbejde for en lang række private boligejere.

Mit mål er udbrede AhpFly-konceptet til så mange som muligt, så alle kan få gavn af de muligheder droneteknologien medbringer.

kunderne siger

Halsnæs Forsyning (klik her)

Halsnæs Forsyning (klik her)
"Halsnæs Forsyning har brugt AhpFly til drone- film & foto. Der er en professionel tilgang til flyvningerne, som altid er velplanlagte. Slutresultatet er rigtig flot, og kan anbefales."

Topsil GlobalWafers (klik her)

Topsil GlobalWafers (klik her)
"Vi fik lavet en kort præsentations video over fabrikken og området. vi kan kun anbefale AhpFly som har været meget effektiv og professionel under hele forløbet"

Godkendt

Godkendt

Jeg er certificeret hos Trafik- og Byggestyrelsen, hvilket betyder at jeg overholder luftfartsstyrelses love og regler om flyvning med droner.
Pris

Pris

Priser varierer fra opgave til opgave.

Kontakt os og for et uforpligtende tilbud.

Sikkerhed

Sikkerhed

Udstyret tjekkes og serviceres altid før brug, AhpFly opdaterer sig altid på vejrsituationen inden en flyvning, og vi undersøger altid de nødvendige lokale tilladelser krævet ved en flyvning.